Designer Teodora Luchiana Barbu - Adelina Cucerzan
744
post-template-default,single,single-post,postid-744,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

(O)cult Sisterhood

 

Intr-o zi de vara…

…a fost un shooting inedit petrecut intr-o cafenea superba din Sibiu pe un stil gotic.
Tin minte si acum durerea picioarelor pe care am suportat-o pentru a ajunge la acea cafenea. Tocurile de 20 cm nu era o problema uriasa, ci umblatul pe strazile din centrul Sibiului acoperite cu piatra cubica… Si ah da, acea caldura insuportabila, iar eu purtam acel halat visiniu din catifea.

Insa, chiar daca pare ca ma plang, nu o fac 😅, iubesc ce a iesit, mai ales datorita si colegei mele care a creat efectul contrastului dintre noi doua. Ea ochi albastri, eu ochi caprui-verzui. Ea piele deschisa, eu piele închisa.
Fotograful a fost unul extrem de sod cu ochelari patrati si cu par carunt venit tocmai din New York. Lui ii plăcea mult frumusetea naturala. Si…daca tin bine minte, era obsedat de lumina naturala. Trebuia sa fie cat mai perfecta, deoarece acesta dorea a iesi un contrast cat mai mare pentru, spune el, a fi cat mai misterios.
Iata ce a iesit:

 

Da, aceasta ultima poza a fost facuta de ucenicul roman al fotografului american 😝

WEARING: Teo Luchiana Barbu’s clothes. She is a fashion designer & you can contact her for unique clothes „here”.

 

XoXo Ade ❤ 

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @adelinacucerzan

FOLLOW ME ON FACEBOOK @AdelinaCucerzan

No Comments

Post A Comment