Produse vegane pentru ten - Adelina Cucerzan
1348
post-template-default,single,single-post,postid-1348,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Produse vegane pentru ten

 

 *Acest articol nu este sponsorizat*

Acum ca a trecut înca o sesiune și că sunt cu o sesiune mai aproape de terminarea facultați, m-am hotărât să fiu super activa în online, începand cu doua articole pe blog (miercuri și sâmbătă) și două video-uri pe Youtube (joi și duminică). De săptămâna aceasta încep în forță. Sper să și reușesc să mă țin de program.

 

 Primul articol cu care încep această serie este unul de beauty în care vă povestesc despre niște produse recent primite de la un brand corean. Review-ul pe care o să îl fac este strict părerea mea și modul în care aceste produse au funcționat pe pielea mea. Revenind la acest brand din Coreea de Nord, acesta folosește ingrediente vegane și diferite extracte din plante, care ajută la regenerarea pielii.

 

Ingredientele pe care Arren Bio le folosește sunt următoarele: apa din nuca de cocos, trufe, bujor, bifidus, ulei de argan și altele. Apa de cocos protejează pielea de efectele stresului, de acnee și omoară celulele canceroase. Trufele au foarte mulți nutrienți, care ajuta corpul la imunitate. Extractul din bujor conține un antibiotic puternic si substanțe antialergice. De asemenea ține sub control sistemul imunitar. 

 

Am vrut să enumăr niște benefici ale acestor ingrediente pentru a vă putea face cât de cât o părere despre produse. Când cei de la firma Arren Bio m-au rugat sa imi aleg doua produse pentru a le încerca și pentru a-mi exprima părerea, am ales un ser care calmează pielea inflamată și o cremă care conține mulți nutrienți esențiali pentru piele, care conferă elasticitate tenului. O sa atașez mai jos poze cu produsele alese si link-ul care va duce direct la ele pentru a putea citi toate detaliile despre ele.

 

Serul îl folosesc imediat după ce mă demachiez, pentru ca îmi simt, atunci, pielea foarte uscată. Crema o aplic noapte înainte de culcare pentru a oferi tenului meu hidratarea necesară pe timpul nopții.

 

 

 

 P.S.

În caz ca vei încerca niște produse de la Arren Bio e necesar să ști că produsele ajung în aproximativ doua săptămâni la poștă. Datorită conținutului mare de produse naturale care conțin și mult acid, după aplicare vei simți o ușoară usturime care dezinfecteaza pielea. După ce pielea absoabe produsul, pielea va fi extrem de fină. 

Recomand ca cele care au tenul gras sa nu își comande produse ce conțin ulei, deoarece pielea produce prea mult sebum, iar uleiurile accentueaza. Pentru un astfel de ten, recomand produse care țin sub control excesul de sebum, speciale pentru persoanele cu un ten gras. Dacă nu ști ce ten ai, am scris un articol în secțiunea de beauty despre tipurile de ten. 😋

 

 

 

 

 

 

XoXo, A. ❤️

No Comments

Post A Comment